"Klimaatverandering in Haaglanden: op welke schaal bedenkt u oplossingen?"

Afbeelding 1Morgen 23 juni op het symposium in Madurodam heeft u de kans. Alle Nederlandse waterbouwkundige projecten in één wandeling. Die kans doet zich nu voor in Madurodam met de ‘water-wandel-route’. Op een schaal van 1 op 25 én van bovenaf wordt Nederland overzichtelijk, kun je andere verbanden zien en nieuwe oplossingen ontdekken. In de proeftuinen in de regio Haaglanden wordt kennis opgedaan en worden experimenten uitgevoerd waarmee de regio klimaatbestendiger wordt. Deze kunnen vervolgens op grotere schaal in de regio, in Nederland en de rest van de wereld worden toegepast.

Voor wie is dit symposium bedoeld?
Dit symposium richt zich op bestuurders, beleidsmakers, adviseurs en projectleiders van zowel de overheid, het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties als kennisinstellingen.

Een goed idee?
Wij bieden u de mogelijkheid om uw ideeën en concepten uit te werken met subsidie van Waterkader Haaglanden. Elk goed idee kan – mits positief getoetst aan de voorwaarden voor subsidietoekenning – worden gehonoreerd en uitgevoerd worden.

Programma 23 juni 2009

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s